Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gember, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, specerijen, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: