Gestoomde gevulde en gepekelde varkensborst met linzen, groenten en aardappelen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 67 in Varkensvlees .

Gang:
diner / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Citroensaus

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Varkensschouder, gebraden, met tijm, citroen en pastinaak

delicious. magazine - 2010-02

Tapas van visconserven 6, scheermessen met citroen

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Aangemaakte groente

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten