Roz ou hamud - Rijst met een saus van groene groenten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 479 in De Joodse keuken .

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gekookte aardappel met geroosterde noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gestoomde aardappel met geroosterde noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Kroketten Berny - Paul Bocuse, 1976

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Aardappel uit de oven met noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër