Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, gember, groente, honing, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: