Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gesund Geniessen:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: