Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, courgette, dille, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, kruiden, munt, olie, peper, pijnboompitten, plantaardige olie, rijst, saffraan, tomaat, ui, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit NAJAT:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel: