Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Peterselie-aardappeltjes
- Ingrediënten:
- boter, citroenrasp, krulpeterselie, nieuwe aardappel, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, knoflook, kruiden, munt, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia: