Citroenbotervis met kruidige aardappelknolselderijpuree

Je vindt dit recept op pagina 40 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / aardappelgerecht / groente / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pichelsteiner Eintopf - Pichelsteiner eenpansgerecht

Een recept uit  - Deutsche Küche

Runderribstuk met sjalottenboter en rundermerg

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Gestoomde balletjes met oosterse saus (garnaal/eend/kip/varken)

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Spaghetti Carbonara

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]