Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Ierse stoofschotel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, guinness, knolselderij, laurier, magere spekblokjes, peper, peterselie, riblappen, ui, wortel en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladerdeeg, boter, cayennepeper, ei, guinness, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: