Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, slagroom, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty: