Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo
- Ingrediënten:
- citroen, harder, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, ansjovis op zout, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene paprika, knoflook, laurierblad, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo: