Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Bresaola met ei
- Ingrediënten:
- bresaola, citroensap, eidooier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas en vlees
- Soort:
- carpaccio/tartaar / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, brood, citroensap, fruit, gehakt, knoflook, melk, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundvlees, tijm, ui, vlees, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier: