Recept uit Wild en gevogelte:
Marinade met knoflook
- Ingrediënten:
- cayennepeper, knoflook, laurier, milde mosterd, olijfolie, tijm, water, witte wijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / marinade / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, laurier, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, salie, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelzaad, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen: