Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Youvetsi (Lamsvlees & tomaat met rijstkorrelnoedels)
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, knoflook, lamsbout, olijfolie, orzo, parmezaanse kaas, risoni, rode ui en tomaat in blik
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Elke dag lekker eten: