Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van I love food & wine:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Lunch / bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans: