Asperge met creme van borage en venkel met koolzaadbloemen, korenbloemen en geschaafde eidooier

Je vindt dit recept op pagina 46 in Story on a Plate .

Keuken:
Internationaal / Deens
Gang:
voorgerecht
Soort:
vegan / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Groene omelet met borage

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Pansôti - Gevulde driehoekjes met walnotensaus

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Frankfurter Grüne Sauce - Groene saus uit Frankfurt

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bemagiefrittata

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel