Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sjalot, sojasaus, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten: