Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought: