369 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobloembotercitroencitroensapfruitgehaktgemberknoflookkokosmelkkorianderlente-uilimoensapmuntoliepeperpeterselierode uisjalotsuikertomaatwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Vissoep met gedroogde limoen

Ingrediënten:
bleekselderij, fijn zeezout, gedroogde limoen, knoflook, koenjit, olijfolie, poedersuiker, pruimtomaten uit blik, spaanse ui, verse bladpeterselie, visbouillon, witvisfilet en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Iraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Salade met zeebanket, venkel en limoen

Ingrediënten:
dille, granaatappelpitten, grof zeezout, knoflook, koriander, limoen, milde rode chilipeper, minipijlinktvis, olijfolie, peterselie, rode ui, sumak, tijgergarnalen en venkel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Salade met zeebanket, venkel en limoen

Ingrediënten:
dille, granaatappelpitten, grof zeezout, knoflook, koriander, limoen, milde rode chilipeper, minipijlinktvis, olijfolie, peterselie, rode ui, sumak, tijgergarnalen en venkel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Quinoasalade met gedroogde Iraanse limoen

Ingrediënten:
basmatirijst, bosui, citroensap, feta, gemalen iraanse gedroogde limoen, knoflook, munt, olijfolie, oregano, quinoa, salie, wilde rijst, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een salade met krab, avocado en limoen

Ingrediënten:
aardbeienijs, olijfolie, bloem, bloemen, bosuitjes, chilipeper, chocoladecake, krab, krabvlees, limoen, limoensap, nutella, olie, olijfolie, rode chilipeper, rozenblaadjes, rozenwater, boterham, stroop, suiker, toast, wasabipasta en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde rode ui

Ingrediënten:
koriander, limoen, olijfolie, rode ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Tex-mex
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde zoute garnalen met limoen-knoflooksaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, extra vierge-olijfolie, grof zeezout, knoflook, knoflookzout, limoenrasp, limoensap, rode ui, tijgergarnaal, oregano, verse tijm, versgemalen zwarte peper en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1 groente in de hoofdrol:

Geroosterde Ui Met Avocado Op Roggebrood

Ingrediënten:
avocado, gehakt, koriander, limoen, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, roggebrood, knoflook, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Zoete Aardappelsoep Met In Limoen Gemarineerde Puy Linzen

Ingrediënten:
koriander, chilipeper, gember, komijnpoeder, lente-uien, groentebouillon, bakolie, olijfolie, limoen, pindakaas, puy-linzen, knoflook, turkse yoghurt, verse koriander, zoete aardappels, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Hollandse Noordzeeschol met limoen, koolrabi, licht gerookte aardappelspinaziepuree, een salade van lamsoortjes en jus van dille

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, crème fraîche, dille, fleur de sel, gemalen zwarte peper, gevogeltefond, knoflook, koolrabi, kruimige aardappel, lamsoor, limoenrasp, maïzena, melk, olijfolie, peper, rode ui, roomboter, scholfilet, spinazie, sushi-azijn en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
aardappelgerecht / vis
Haal meer recepten op...