Hollandse Noordzeeschol met limoen, koolrabi, licht gerookte aardappelspinaziepuree, een salade van lamsoortjes en jus van dille
Een recept van Jonah Freud.
Je vindt dit recept op pagina 471 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands / Hollands
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- aardappelgerecht / vis
Ingrediënten
- boter
- citroenrasp
- crème fraîche
- dille
- fleur de sel
- gemalen zwarte peper
- gevogeltefond
- knoflook
- koolrabi
- kruimige aardappel
- lamsoor
- limoenrasp
- maïzena
- melk
- olijfolie
- peper
- rode ui
- roomboter
- scholfilet
- spinazie
- sushi-azijn
- zout
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.