Scholfilet
Scholfilet wordt beschouwd als schol .
Alternatieve namen:
pladijsfilets en scholfilets.
Zoek naar scholfilet in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met scholfilet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste scholfilet recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient scholfilet :
Ingrediënten: ansjovis, basilicum, chardonnay, extra vierge olijfolie, jonge spinazie, knoflook, rozemarijn, scholfilet, tomaat in blik en zwarte olijven
Ingrediënten: ansjovisfilet, cajunkruiden, casinobrood, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, schol, scholfilet, sinaasappelschil, visbouillon, visfond, witte wijn en zonnebloemolie
Ingrediënten: peterselieboter en scholfilet
Soort: vis
Ingrediënten: bier en scholfilet
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: rabarber, scholfilet, waterkers en zeekraal
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: frituurolie, marinade voor visfilet, scholfilet, tandbaarsfilet, tongfilet en zeewierbeslag
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: paprika en scholfilet
Soort: carpaccio/tartaar / vis
Ingrediënten: kabeljauw, nori, schelvis, scholfilet, shichimi tōgarashi, sojasaus en wasabipasta
Soort: vis
Ingrediënten: artisjokharten, diepvriespizza, fruits de mer, kerstomaat, mozzarella, scholfilet en verse basilicum
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Ingrediënten: boter en scholfilet
Soort: saus / vis
Ingrediënten: blanke amandelen, cajunkruiden, citroensap, prei, scholfilet en zonnebloemolie
Keuken: Cajun
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: ansjovisfilet, kappertjes, pijnboompitten, scholfilet, tomaat, verse basilicum, zwaardvissteak en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: olie, olijven, prei en scholfilet
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: olie, olijven, prei en scholfilet
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: courgette, dille, garnalen, gele paprika, laurier, limoen, marinade voor visspiesjes, scholfilet en zeeduivel
Soort: vis
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, scholfilet, spinazie, visfond, witte wijnsaus met noordzeegarnalen en zout
Keuken: Duits
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Advertentie
Ingrediënten: comté, groene selderij, mosselen, pladijsfilets, room, sjalot, spinazie en witte wijn
Soort: mosterd
Ingrediënten: asperge, citroensap, droge witte wijn, garnaal, kappertjes, olie, scholfilet en slabladen
Soort: salade
Ingrediënten: citroensap, crème fraîche, gemalen gedroogde chilipeper, scholfilet en kruiden
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, boter, crème fraîche, moutarde de meaux, scholfilet, witte peper en witte wijn
Keuken: Belgisch
Soort: vis
Ingrediënten: aardappelzetmeel, bakolie, groene paprika, kippenbouillon, lente-ui, marinade voor geroerbakte stukjes vis, rode paprika, scholfilet, sesamolie, water en zeebaarsfilet
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, kappertje, koolrabi, rucola, scholfilet en sjalot
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: amandelschaafsel, ananas op sap, crème fraîche, gemalen kokos, gemberwortel, knoflook, milde currypasta, peper, rode ui, scholfilet en zout
Keuken: Caraïbisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bak en braad, haricots verts, jonge preitjes, krielaardappeltjes, olijfolie, peper, scholfilet, tomaat, zeekraal en zeezout
Keuken: Hollands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, cantharel, citroensap, kalfsfond, kippenbouillon, kuit, paddenstoelenfond, peterselie, scholfilet, visfond, witte boon en zeekraal
Ingrediënten: peper, pladijsfilets, slagroom, spinazie, tijm, vetstof, visbouillon, walnoten en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Advertentie
Wanneer je naar pladijsfilets of scholfilets zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Scholfilet-boeken
Dol op scholfilet? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: