Zwaardvis of schol met tomatentapenade

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 38 in AH eetboekenreeks 7 - Amuses .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Mediterraans
Gang:
amuse
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van lamstong, krokante kappers en ansjovis-hollandaise

Een recept uit delicious. magazine - 2016-05

Cracker 45, ansjovis en kappertjes

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Spaghetti met radicchio, kappertjes, ansjovis en broodkruim

delicious. magazine - 2009-06

Kiprolletjes met ansjovis en kappertjes

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel