97 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemcitroensapkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierlaurierbladnootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselierode wijnroomrozemarijnsjalotsuikertomaattomatenpureewaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Hertenragout met bessen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cranberries, hertebout, jeneverbessen, knoflook, korianderzaad, kruidnagels, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, port, rodebessengelei, rode wijn, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, ui, veenbessen, wildfond, wortels, zout en zwarte bessen

Soort:
wild
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Autoclaved Onion Soup

Ingrediënten:
boter, geklaarde boter, kaasschuim, rode port, sherryazijn, suiker, tijm, ui, uiensap, zuiveringszout en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Champignontaartjes met zoete uien

Ingrediënten:
champignon, cheddar, gruyère, olijfolie, boter, suiker, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Peperspitskool

Ingrediënten:
boter, droge riesling, groentefond, jeneverbessen, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, mosterdkorrels, rode peperkorrels, sjalotten, spitskool, suiker, tijm, witte peperkorrels, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vleesschotel op de wijze van boerin Hofscholte

Ingrediënten:
aromat, belgisch bier, boter, bruin brood, bruine boterhammen, donker bier, franse mosterd, groentemix, laurierblad, peper, runderlappen, rundvet, suiker, tijm, ui, vet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Uien en blauwe bessen

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, blauwe bessen, blauwebessensap, boter, dennenscheuten, druivenpitolie, honing, peterselie, sjalotje, suiker, tijm, witte uien en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...