Glacierte Maronen in Haselnussvinaigrette und würzigen Parmesansüppchen - Geglaceerde kastanjes in hazelnootvinaigrette en kruidige parmezaansoep

Je vindt dit recept op pagina 374 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
noten
Bereidingstijd:
180 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fonds d'artichauts au gratin - Gevulde gegratineerde artisjokbodems

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Gefüllte Stubenkücken mit Kalbsfarce - Met kalfsfarce gevulde poussin

Een recept uit  - Deutsche Küche

Carciofi ripieni - Gevulde artisjokbodems

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Artisjokkenpastei met doperwten

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel