Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bladpeterselie, bleekselderij, bouquet garni, champignon, cognac, kaneelstokje, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, peper, peterselie, rode bourgogne, sjalot, tijm, tomatenpuree, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: