Recept uit Margriet kookboek:
Zoetzuur varkensvlees
- Ingrediënten:
- ananas, azijn, bloem, boter, eierdooier, groene paprika, ketjap, mager varkensvlees, maïzena, olie en tomatenketchup
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, ei, gekookte ham, ham, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Lunch uit Bouillon:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Keukendagboek 2: