Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Rundvleesstoofschotel met rode wijn
- Ingrediënten:
- bleekselderij, olijfolie, rode wijn, rundvlees, salie, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, salie, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten: