Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Rundvleesstoofpot met wortelen, uien & room
- Ingrediënten:
- allspice-bessen, laurierblad, mager rundvlees, peterselie, rode ui, schenkroom en wortel
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, courgette, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Let's go Paleo:
Recept van Honger als een paard:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet uit Koude keuken:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: