Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, ketjap manis, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, paksoi, peper, rijstwijn, sesamolie, sherry, suiker, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit Keukenlab:
Bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Bijgerecht uit Indonesie:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels: