42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbouilloneidooiereiwitgerookt spekgevogeltebouillonkaneelknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpreisalietomatenpureeuivarkensgehaktwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Zoete empanada's met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Piggy pies

Ingrediënten:
buikspek, ei, boter, kippenbouillon, meel, peper, plantaardige olie, reuzel, knoflook, nootmuskaat, varkensgehakt, varkensvlees, verse tijm, wortel en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

witloofvelouté

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, gerookt spek, ham, kervel, kippenbouillon, muskaatnoot, peper, room, uien, vetstof, witloof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Croquetas

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharel, ei, frituurolie, jamón, kippenbouillon, melk, paneermeel, prosciutto en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

loempia´s

Ingrediënten:
aardappelmeel, bamboespruiten uit blik, bloem, ei, eiwit, gedroogde chinese paddestoelen, hamlappen, kippenbouillon, olie, sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gefrituurde varkensstaart

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Toad in the hole

Ingrediënten:
aardappels, bloem, boter, chipolataworstjes, cranberrysaus, ei, gehaktvulling, gerookte doorregen bacon, halfvolle melk, kalkoenvet, kalkoenvlees, kippenbouillon, ontbijtspek, prei, rozemarijn, salie, spruiten en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde olijven - olive all´ascolana

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Peultjes

Ingrediënten:
bloem, buikspek, eierdooier, kippenbouillon, olijfolie, peultjes, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met kerrie

Ingrediënten:
bloem, boter, buikspek, doperwten, eierdooier, kerrie, kip, kippenbouillon, langkorrelige rijst, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met een vulling van eend

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cognac, eend, ei, ham, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie en sinaasappelschil

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Croquetas de jamón

Ingrediënten:
ei, bloem, boter, broodkruim, jamón, kipfilet, kippenbouillon, nootmuskaat, paneermeel, peper, plantaardige olie, scharrelei, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Recept uit Appels en peren:

Pastei van varkensdraadjes met salie en appel

Ingrediënten:
appel, balsamicoazijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, cheddar, eierdooier, grove mosterd, kippenbouillon, procureur, salie, ui, water en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Hazenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, gerookt spek, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gemberpoeder, haasvlees, kippenbouillon, kruidnagels, laurierblad, mosterdzaad, nootmuskaat, pastinaak, peen, port, pure chocolade, sjalotten en tijm

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Linzenvroutons en kikkerfricassée met ridderzwammen - croutes de lentilles vertes et fricassé de grenouilles aux mousserons

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, crème fraîche, eidooier, gedroogd eekhoorntjesbrood, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, kruimige aardappels en ontbijtspek

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe Catalane aux poivrons - Catalaanse paprika-preisoep

Ingrediënten:
bloem, bonenkruid, eidooier, gerookte ham, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, mager rookspek, olijfolie, pastafiguurtjes, peper, prei, rijst, rode paprika, runderbouillon, saffraandraadjes, ui, vermicelli, water en zout

Keuken:
Catalaans
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...