Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, gember, groente, groentebouillon, kaneel, knoflook, koriander, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Food & Friends:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: