Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, gehakt, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Polpo:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Tomaten: