Recept uit De Joodse keuken:
Apyo - In olijfolie gekookte bleekselderij
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, extra vergine olijfolie, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Turks / Balkan / Sefardisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]: