104 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebroccolibroodcourgettefruitgroentekikkererwtenknoflookolieolijfoliepaprikapeperpeterseliepreirijstrundvleesspecerijentijmtomaatuivisvleeswaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:

Houtduivenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bouillon van houtduivenkarkassen, champignons, eidooier, houtduif, kogelbiefstuk, korstdeeg, laurier, peperkorrel, peterselie, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
pastei
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Mexicaanse Vleessoep Met Cacao En Bonen

Ingrediënten:
biefstuk, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sesamzaad, bleekselderij, knoflook, kaneel, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, tortilla, verse koriander, vleesbouillon, wortel, zout, zure room en zwarte bonen

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Oma's soep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, knolselderij, lavas, maggi, runderbouillon, rundvlees, snijbonen, vermicelli en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Rundvleesstoofschotel met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, olijfolie, rode wijn, rundvlees, salie, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, peterselie, rundvlees, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Aardpeersoep met parelgort

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, olie, olijfolie, parelgort, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, uien en wortel

Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit  - Lange tafels

Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:

Pappardelle met italiaans stoofvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tomaten, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees

Recept van Mijn Recepten:

Eenvoudige rundvleesstoofpot

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, rozemarijn, runderbouillonblokje, rundvlees, tomaten, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Shepherd's pie

Ingrediënten:
aardappelpuree, arachideolie, bleekselderij, champignon, doperwt, druivenpitolie, lamsbouillon, lamsgehakt, lamsschenkel, maïzena, mosterd, rode wijn, steranijs, ui, verse munt, verse rozemarijn, vlees en wortel

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

In ragû gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, knoflook, koksroom, olijfolie, oregano, prei, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvet, verse basilicum, verse peterselie en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Winterse ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, chianti, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, olijfolie, prei, rode ui, rozemarijn, tomaat in blik, vlees en wortel

Soort:
vlees / saus/dressing/jus / feestdagen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, peterselie, prei, ui, vlees, vleesbotten en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Cottage (rundvlees) pie en shepherd's (lamsvlees) pie

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, bananensjalotten, bleekselderij, bloem, boter, champignon, knoflook, lamsvlees, marsala, olie, peterselie, rundvlees, semolina, sojasaus, tomaten uit blik, ui, vet, volle melk, worcestersaus en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Ossenstaartsoep

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, bruine roux, citroen, citroengras, foelie, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagel, laurier, lavaswortel, madeira, peperkorrels, peterselie, peterselieblad, prei, rund, spaanse peper, tijm, ui, winterwortel en worcestersaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Puylinzen in salie-tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, puylinzen, salieblaadjes, rode wijn, bleekselderij, tomaten uit blik, vlees, worsten, wortel, zout en zwarte peper

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Pot-au-feu van gekookt rundvlees - pot-au-feu miroton

Ingrediënten:
aardappeltjes, bleekselderij, bospeen, boter, bouillon, bouquet garni, droog broodkruim, gekookt rundvlees, grof zeezout, knoflook, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, meiknol, peper, peperkorrel, prei, rodewijnazijn, runderhalsvlees, runderharinkje, runderschenkel, rundersoepvlees, selderijhart, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...