Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, ei, fruit, groente, kalfsschenkel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit de snelle keuken:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Vegeterranean:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: