Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: