Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Wilde zeebaars met paksoi en sake
- Ingrediënten:
- boter gesmolten, gember, knoflook, paksoi, sake, sjalot, sojasaus en zeebaarsfilet
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, groente, kaas, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: