Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bloem, bloemkool, citroensap, ei, groente, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode kool, rode wijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Jong a/d kook: