Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Prei met tomaat - parri al pomodoro
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomaat, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, paprika, peper, peterselie, rozemarijn, saffraan, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Basisrecept uit Down to earth:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: