Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, brood, citroensap, courgette, fruit, kikkererwten, knoflook, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Miss Fromage:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Wat Aten Zij?: