Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, gember, groente, knoflook, komkommer, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode paprika, sojasaus, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Arabia:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Tomaten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: