Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: