Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Pinda-sojasaus bij Vietnamese loempia's
- Ingrediënten:
- citroenblad, gember, knoflook, rauwe pindas, rode peper, sojasaus, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Vietnamees
- Soort:
- vegan / saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: