Gebakken zoete aardappelen met koude sojasaus - kentang tjoloh-tjoloh
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
Je vindt dit recept op pagina 192 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje
- Soort:
- vegetarisch / groente
Ingrediënten
- arachideolie
- bruine basterdsuiker
- citroensap
- goela djawa
- groene paprika
- ketjap benteng asin
- knoflook
- limoensap
- oebie
- olie
- rode paprika
- rode spaanse peper
- rode ui
- sambal oelek
- sjalot
- tomaat
- ui
- verse koriander
- verse peterselie
- yam
- zoete aardappel
- zout
- zoute indonesische sojasaus
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.