Recept uit Mediterraneo:
Vlees met pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde pasta, geklaarde boter, gember, kaneel, korianderzaad, olie, peper, rijst, vlees, water en zout
- Keuken:
- Mediterraans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table: