Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, courgette, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, knoflook, koriander, munt, olie, paprika, peper, peterselie, rode ui, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Salade:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken: