Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouquet garni, champignon, cognac, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode bourgogne, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten: