Recept van Onze Franse keuken:
Perzikcake met tijm
- Ingrediënten:
- beslag, bloem, eieren, gezouten roomboter, olijfolie, rietsuiker, suiker, tijm, yoghurt, bakpoeder en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bleekselderij, bruine suiker, ei, grove mosterd, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, ui, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more: