Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloemkool, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, selderij, suiker, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 1080 recepten: