Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Green salads:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Lichte maaltijd uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Killerbody dieet:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit El Bulli: